LUXUSNÍ DÁRKOVÉ BALENÍ ZDARMA

Darujte pod vánoční stromeček náhrdelník MOSUO Letter s písmenem a diamantem

Ať se nám to líbí či nelíbí, Vánoce se blíží mílovými kroky. Je tak nejvyšší čas začít alespoň přemýšlet, čím obdarovat své milované. Dárkem, který potěší zejména většinu žen, je pak jednoznačně šperk. Ten, který hledají mezi balíčky pod stromečkem a většinou rozbalí až naposledy, aby nakonec vydechly úžasem.

S krásnými elegantními pozlacenými náhrdelníky značky MOSUO s přívěskem písmena se vsazeným třpytivým diamantem z kolekce Letters chybu neuděláte. Minimalistickým elegantním náhrdelníkem jistě potěšíte svou kamarádku, dceru stejně jako maminku nebo babičku. Pro pány je při výběru vánočního dárku pro svoji ženu šperk vždy trefa na jistotu. Kolekce je navržená tak, aby si vybrala jak zastánkyně jednoduché elegance, tak romantická žena, která má v oblibě drobné a jemné skvosty. 

Kolekce Letters je nadčasová

Pro všechny šperky značky MOSUO včetně kolekce Letters obecně platí, že jsou z prvotřídních materiálů, aby i při dlouhém nošení neztratily svůj lesk. Náhrdelníky Letters jsou ručně vyrobeny ze sterlingového stříbra a pozlaceny silnou a odolnou vrstvou 18 karátového zlata. Tato vrstva je dvakrát silnější, než mají běžné pozlacené šperky, čímž zaručuje dlouhou životnost zlaté barvy. Můžete je tedy nosit do moře, bazénu, sprchy, aniž by náhrdelník zčernal či vyblednul. Pravý diamantový kámen v rohu písmena pak dělá z tohoto zlatého diamantového náhrdelníku luxusní a ideální dárek.  

  

 M-letter-necklace-gold_7683a2b4-e45b-442f-8a92-46858e277ad3_1800x1800  A-letter-necklace-model.jpgNew_1800x1800    LETTERNECKLACE-2_1799x1799

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz