Hodnocení obchodu

5,0 34 hodnocení
5
34x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
E Avatar autora Eliška | 21.10.2021
Avatar autora | 12.10.2021
O Avatar autora Ondřej | 10.10.2021
Rychlé odeslání a krásné dárkové balení :-)
DK Avatar autora Dagmar Kutilová (Administrátor) 10.10.2021
Milý Ondřeji, moc děkujeme za milé hodnocení :)
A Avatar autora Adam | 10.10.2021
JS Avatar autora Jana Slavíková | 4.10.2021
Velmi spokojená. Jen oba výrobky jsou menší než mi na obrázku připadaly, ale za to nemůžete
DK Avatar autora Dagmar Kutilová (Administrátor) 4.10.2021
Dobrý den Jani, děkujeme za Vaše hodnocení. Ano, vždy je lepší zkontrolovat v detailu popisu i přesné rozměry šperku. Věříme, že šperky budou dělat radost.
E Avatar autora Eliška | 4.10.2021
Rychlé dodání,šperky nádherné,zabalené v moc pěkném dárkovém balení,doporučuji :-)
DK Avatar autora Dagmar Kutilová (Administrátor) 4.10.2021
Milá Eliško, těší nás, že jste byla s nákupem šperků u nás v e-shopu spokojená a přejeme Vám, ať šperky dělají radost a hezky se nosí. Tým Ornamenti:)
JP Avatar autora Jana Popracova | 20.9.2021
Moc milá komunikace, vstřícnost a ochota. Rychlost a krásné balení. Náušnicky nadherne.
DK Avatar autora Dagmar Kutilová (Administrátor) 20.9.2021
Milá Jani, moc děkujeme a jsme rády, že jste spokojená :) Krásné dny!
PB Avatar autora Pavlína Bezděková | 8.9.2021
Příjemný přístup, rychlé dodání a balíček je úplně balzám na duši, krásně zabaleno, oslovení osobně na přiložené kartičce, doslova mi to vykouzlilo úsměv na tváři! Určitě jsem zde nenakupovala naposledy. Šperky jsou krásné, je z čeho vybírat a dělat si tak radost. Ve spojení s lidským a milým přístupem od paní majitelek, není co dodat.
DK Avatar autora Dagmar Kutilová (Administrátor) 8.9.2021
Milá Pavlíno, to nás opravdu moc těší, že jste s nákupem i šperky spokojená a moc děkujeme za tak hezké hodnocení našeho e-shopu a služeb. Ať se šperky pěkně nosí! :)
JJ Avatar autora Jana Janstová | 28.8.2021
Oceňuji především komunikaci s paní Dagmar, ať už rychlost odpovědi při vznesení dotazu, tak i milý a osobní přístup. Nákup na Ornamenti byl příjemným zážitkem, který byl zakončený doručením krásného šperku a ručně psaného vzkazu.
DK Avatar autora Dagmar Kutilová (Administrátor) 28.8.2021
Milá Jani, jsem moc ráda, že jste byla s nákupem spokojená a velmi si vážím Vašeho hodnocení. Doufám, že šperk bude dělat radost! :)
JK Avatar autora Jitka Kalkušová | 21.8.2021
Byla jsem velmi spokojená, zejména s přístupem paní Dagmar Kutilové. Totéž platí i pro můj nákup uskutečněný tentýž den asi o 2 hodiny dříve. Těším se na další nákup. Jitka
DK Avatar autora Dagmar Kutilová (Administrátor) 22.8.2021
Milá Jitko, velmi si vážím Vašeho hodnocení a doufám, že Vám šperky budou dělat jen samou radost.
H Avatar autora Helena | 8.8.2021
Moc chválím milou komunikaci, rychlou dodávku a osobní přístup. Byl to můj první nákup a rozhodně ne poslední :o)
TO Avatar autora Tým Ornamenti (Administrátor) 9.8.2021
Milá Heleno, mockrát děkujeme za milé hodnocení a těší nás, že to není poslední nákup :) Ať se šperky hezky nosí a dělají jen radost :)
Avatar autora | 7.8.2021
M Avatar autora Marta | 3.8.2021
Krásné jemné šperky, skvěle zabalené s věnováním, rychlé dodání
DK Avatar autora Dagmar Kutilová (Administrátor) 9.8.2021
Milá Marto, děkujeme za Vaše milé hodnocení a ať šperky dělají radost :)
Avatar autora | 2.8.2021
Avatar autora | 25.7.2021
Avatar autora | 18.7.2021
Avatar autora | 18.7.2021
I Avatar autora Iva | 18.7.2021
Jsem nadšená :)! Zboží krásně zabaleno s osobním věnováním+ milá a rychlá komunikace + velmi rychlé dodání. Moc děkuji, udělali jste mi velkou radost a už vybírám další "potřebný" šperk ☺️
DK Avatar autora Dagmar Kutilová (Administrátor) 18.7.2021
Milá Ivo, mockrát děkujeme za krásné hodnocení, kterého si velmi vážíme. Těší nás, že jste s nákupem spokojená :)
Avatar autora | 11.7.2021
+ Zboží bylo velmi elegantně zabaleno s osobním věnováním.

Avatar autora | 23.6.2021
+ Šperkovnice byla krásně zabalená, osobní vzkaz velmi příjemný.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz