LUXUSNÍ DÁRKOVÉ BALENÍ ZDARMA

Luxusní svíčky s překvapením uvnitř – krásným šperkem

Která žena nemiluje svíčky. Novinka od Ornamentiluxusní svíčky s překvapením – nádherně provoní celý byt a doplní každodenní chvilky relaxu a pohody s partnerem, knížkou, filmem nebo dobrým čajem.

 

Svíčky Ornamenti jsou také ideálním dárkem pro každou ženu – vaši partnerku, manželku, přítelkyni, maminku, dceru či kolegyni. Svíčka potěší při jakékoli příležitosti a k narozeninám, svátku, výročí či Valentýnu s ní rozhodně nešlápnete vedle.

Obdarovanou potěší nejen krásný design a omamná vůně svíčky, ale i chvíle těšení se na ukrytý šperk uvnitř. A překvapení milujeme všichni. 

Z jakých kombinací vůní a šperků můžete vybírat?

E-shop Ornamenti nabízí buď 100% přírodní nebo vonné sójové svíčky. Vybírat můžete z těchto dokonalých kombinací vůně a šperku Ornamenti:

Všechny šperky ukryté ve svíčkách coby překvapení patří mezi naprosté bestsellery Ornamenti.cz. Šperky jsou z oblíbené nealergizující, voděodolné, vysoce kvalitní a trvanlivé chirurgické oceli. Vybírat můžete z náušnic, náhrdelníku a náramku, a to vždy v pozlacené či stříbrné variantě.

 

Benefity sójových svíček

Svíčky Ornamenti jsou ze sójového vosku a vydrží hořet o 50 % delší dobu než běžné parafínové svíčky. Hoří čistě, s minimem sazí a sójový vosk neobsahuje herbicidy, pesticidy, ani jiné zdraví škodlivé látky. Vůně prémiových vonných olejů vás okouzlí. Svíčky jsou ručně vyrobené v České republice. Vyrábí je sluchově handicapovaná Eva, mikrobioložka na mateřské dovolené. Z každé svíčky jde část zisku Svazu neslyšících a nedoslýchavých ČR.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT:

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz