LUXUSNÍ DÁRKOVÉ BALENÍ ZDARMA

Svíčky Ornamenti s překvapením uvnitř – dokonalý vánoční dárek pro každou ženu

Vánoce se blíží mílovými kroky. Vyřešte letos své dárky jednoduše a originálně. Pořiďte své partnerce, manželce, dceři, mamince, kamarádce nebo kolegyni dárek, ze kterého bude nadšená. Svíčku Ornamenti s překvapením uvnitř – módním a trendy šperkem Ornamenti.

Všechny ženy totiž milují svíčky, krásné vůně, romantiku a krásné a kvalitní šperky. Ale i překvapení a chvíle těšení se. A to vše budou mít díky svíčce Ornamenti v jednom!

Vánoce_svíčka - PC

 

Svíčka Ornamenti je dokonalý dárek

Svíčky mají nejen překrásný design, ale také díky prémiovým vonným olejům omamně voní.

Šperky ukryté ve svíčkách patří mezi bestsellery Ornamenti.cz a jsou z nealergizující, voděodolné a kvalitní chirurgické oceli. Vybírat můžete z náušnic, náhrdelníku a náramku, a to vždy v pozlacené či stříbrné variantě.

Svíčky jsou vyrobené ze sójového vosku, který neobsahuje herbicidy, pesticidy, ani jiné zdraví škodlivé látky. Vydrží také hořet o 50 % delší dobu než běžné parafínové svíčky. Hoří čistě a s minimem sazí. Svíčky jsou ručně vyrobené v České republice, vyrábí je sluchově handicapovaná Eva, mikrobioložka na mateřské dovolené. Z každé svíčky jde část zisku Svazu neslyšících a nedoslýchavých v ČR.

 Vánoce_svíčka - PC 3

 

Vybírejte z těchto úchvatných kombinací vůní a šperků

Na výběr máte buď 100% přírodní nebo vonné sójové svíčky. A tyto dokonalé kombinace vůně a šperku:

 

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT:

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz