LUXUSNÍ DÁRKOVÉ BALENÍ ZDARMA

Minimalistické šperky podtrhnou ženskou krásu

Minimalismus je opět v kurzu. Dává vyniknout jednoduchosti, decentnosti, nadčasovosti, čistým barvám, tvarům a liniím. Minimalistické šperky jsou velmi oblíbené a rozhodně by neměly chybět ve šperkovnici žádné ženy. Naopak, mají být jejím základem.

 

Proč minimalistické šperky?

Minimalistické šperky jsou ideální pro ženy, které se chtějí cítit krásně a žensky, ale netouží po zbytečné a okázalé pozornosti.

  • I když nejsou minimalistické šperky výrazné, paradoxně skvěle zaujmou a dají perfektně vyniknout ženské kráse a jakémukoli outfitu.
  • Jsou univerzální a velmi dobře nositelné. Budete s nimi vypadat skvěle skvěle na pracovní poradě, při sportu, na kávě s kamarádkou, na večírku, nebo jen tak doma s knížkou.
  • Díky své jednoduchosti jdou skvěle kombinovat a vrstvit, aniž by celkový dojem působil „přeplácaně“. Kombinovat můžete stříbrnou barvu se zlatou, u náhrdelníků pak různé délky, jednoduché náhrdelníky s těmi s přívěsky. Na ruce bude vypadat výborně několik minimalistických prstýnků, klidně i více na jednom prstu.
  • Minimalistické šperky jsou nadčasové a neomrzí.

 

Tipy na minimalistické šperky z chirurgické oceli od Ornamenti

 

Vsaďte na minimalistický půvab setu tří prstýnků Trio silver, které nebudete chtít sundat a zaručeně vás budou bavit.

Jednoduchý pozlacený náramek s pravými sladkovodními perlami Dainty Pearl gold pak můžete zkombinovat s decentním náramkem Elegance gold. Set tří pozlacených kruhových náušnic Creoles Medium gold skvěle doplníte třeba drobnými náušnicemi Mini Leaf gold s designem lístku a zeleným achátem.

Šíji vám ozdobí výraznější pozlacený náhrdelník Wide Flat gold nebo jemný Circle gold s kruhovým přívěskem.

Šperky Ornamenti jsou z kvalitní, nealergizující a voděodolné chirurgické oceli, která neobsahuje olovo ani nikl a je vhodná i pro citlivou pleť. Šperky Ornamenti vám vydrží dlouho krásné.

 

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT:

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz