SLEVA 20% na vše | kód JARO20 | do 12. 5 .2024

Originální a designové podtácky pro vaše šperky a svíčky

Máte rády designové maličkosti do bytu, které vykouzlí tu pravou ženskou a domácí atmosféru? Ornamenti přichází s novinkou - designovými podtácky Ornamenti, které jsou ideálním dárkem ke každé svíčce Ornamenti nebo k jakémukoli šperku Ornamenti z chirurgické oceli. Tento krásný, designový, ale přitom minimalistický kousek ozdobí vaši domácnost a zahřeje u srdce pokaždé, když vám na něj padne zrak.

Ručně vyráběné designové podtácky z ekologického materiálu

Podtácky jsou ideální ochrana pod svíčky Ornamenti, ale skvěle poslouží i jako vaše místo pro odkládání šperků, kosmetiky a jiných ženských „nezbytností“. Každý podtácek je ručně vyráběný originál, proto se i zbarvení může lehce lišit. Vybírat můžete z kulatého nebo oválného tvaru a šedé nebo béžové barvy.

Podtácky jsou vyrobené z oblíbeného materiálu jesmonite, který je populární mezi designéry doplňků pro domácnost. Tento ekologický materiál je zdravotně nezávadný, zcela bezpečný a šetrný k přírodě.

Ideální dárek ke svíčce Ornamenti

Stylový podtácek je skvělý dárek k jakékoli z oblíbených svíček Ornamenti, ve kterých je ukryto překvapení – kvalitní módní šperk Ornamenti z nealergenní a voděodolné chirurgické oceli. Všechny šperky ukryté ve svíčce jsou bestsellery e-shopu Ornamenti. Na výběr máte buď 100% přírodní nebo vonné sójové svíčky. Jsou vyrobené ze sójového vosku, který neobsahuje herbicidy, pesticidy, ani jiné zdraví škodlivé látky. Vydrží hořet o 50 % delší dobu než běžné parafínové svíčky. Vybírat můžete z těchto kombinací vůní a šperků.

 

 

 MOHLO BY SE VÁM LÍBIT: 

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz