SLEVA 20% NA VŠE!!! | s kódem LETO20 🙂 | Dárkové balení ZDARMA

Top prstýnky na léto z chirurgické oceli

Léto bývá pro většinu z nás ve znamení volna, dovolených, koupání a relaxace. Více odhalujeme opálenou pokožku, nosíme šaty na ramínka a obojímu lichotí krásné šperky, které svým třpytem na sluníčku náš půvab ještě víc podtrhnou.

 

Nezbytnou součástí svůdného letního looku jsou krásné prstýnky, které ozdobí vaše upravené ruce.

Jaké prstýnky ale vybrat na léto? Ideální jsou ty z chirurgické oceli. Jsou zcela voděodolné, takže se v nich můžete bez obav koupat, sprchovat a nevadí jim ani slaná mořská voda. Bez problémů v nich i sportujte a používejte parfém. Můžete se oddávat jakýmkoli letním radovánkám a nemusíte je vůbec sundávat! Navíc jsou zcela hypoalergenní, což obzvlášť v dnešní době ocení spousta žen. Bez obav je noste, i když máte velmi citlivou pokožku.

 

Vyberte si z nabídky prstenů z chirurgické oceli Ornamenti. Volit můžete mezi stříbrnými i zlatými prstýnky, které jsou pozlacené kvalitním 18k zlatem. Působivé jsou i prstýnky zdobené bílými či zelenými zirkony. 

Velký trend v nošení šperků je jejich vrstvení a kombinování, což platí i pro prstýnky. Ideální je to právě na léto, které nás nabádá popustit uzdu fantazii. Na ruce vypadá více prstýnků skvěle. Kombinujte výrazné s méně výraznými, zdobené s hladkými a klidně i stříbrné s pozlacenými. Při výběru a kombinování se řiďte vlastním instinktem. Vrstvené šperky zaručeně zaujmou a strhnou pozornost, tak buďte výjimečná a chic!

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz