LUXUSNÍ DÁRKOVÉ BALENÍ ZDARMA

Seznamte se s originálními šperky a přívěsky na náušnice Eline Rosina

 

Každá žena si zaslouží kvalitní šperk. Bez ohledu na věk, styl nebo rozpočet. Takový šperk, který podtrhne její osobnost a zapíše se do paměti každému, kdo jej spatří. Aby ale šperk mohl tato kritéria splňovat, musí být originální a zároveň variabilní. A přesně to vystihují náušnice a přívěsky na ně od holandské značky Eline Rosina, které máme tu čest vám představit.

Poskládejte si své vlastní náušnice

Eline Rosina je holandská značka, pro níž jsou typické luxusní šperky za dostupné ceny. V našem e-shopu Ornamenti od ní najdete hlavně náušnice, které můžete nosit buď samostatně, anebo je můžete ozdobit speciálními přívěsky. Náušnice a přívěsky od Eline Rosina lze mezi sebou libovolně kombinovat a každý den je sestavit trochu jinak. Velice jednoduše si je tak můžete přizpůsobit aktuálnímu outfitu nebo třeba náladě.

               pozlacený přívěsek na náušnici s barevnými zirkony         stříbrný přívěsek na náušnici 325 Kč       pozlacený přívěsek na náušnici s černým zirkonem (2)

Když potřebujete dodat sebevědomí a cítit se žensky

Jako mladá a inspirativní značka Eline Rosina vsází na čistý minimalistický styl, který sluší všem ženám. Je si totiž moc dobře vědoma toho, že síla minimalistických šperků spočívá ve zdůraznění ženskosti a dodání vnitřní sebejistoty, což je přesně to, co každá moderní žena v dnešním světě potřebuje. Jednoduché ale sofistikované provedení každého přívěsku či náušnice zároveň přesně odráží nejnovější trendy, jež můžete znát z módních časopisů.

Vytříbenému stylu také odpovídají použité materiály. Značka Eline Rosina pro výrobu svých šperků používá pouze vysoce kvalitní stříbro o ryzosti 925/1000 zvané jako sterlingové stříbro a 18 karátové zlato, kterým bývají stříbrné náušnice pozlaceny. Zasazené barevné kamínky na přívěscích jsou broušené zirkony.

Kruhové náušnice s přívěskem ozvláštní váš look

Ruku v ruce s minimalistickým stylem jdou náušnice jednoduchých tvarů. Proto většina náušnic od značky Eline Rosine jsou drobné kroužky tzv. objímky, které doslova obejmou ušní lalůček. Kromě nich v naší nabídce najdete větší kroužky nebo peckové a visací náušnice se zapínáním na puzetu. Přívěsky na náušnice je ale nutné kombinovat s tenkými kroužky, neboť přívěsky mají průměr 2 mm, takže byste je silnějšími náušnicemi neprovlékli.

 

stříbrné kruhové náušnice 1040 Kč - image            pozlacený přívěsek na náušnici s barevnými zirkony (2)               pozlacený přívěsek na náušnici s černým zirkonem

Přívěsky si můžete vybrat v rozličných designech od elegantních slziček až po odvážnější řetízky zakončené perličkami, které krásně vyniknou na každém uchu. Ať už si ale vyberete jakékoliv náušnice a přívěsek věříme, že vám šperky z dílny designérky Hanny Eline Prange udělají radost!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz